Asiakastarina: TH Tarmatic Oy – markkinatutkimus Pohjoismaihin

TH Tarmatic Oy – markkinatutkimus Pohjoismaihin

TH Tarmatic Oy on vuonna 2000 perustettu perheyritys, joka palvelee teollisuuslaitoksia ja järjestelmätoimittajia putkiasennuksissa nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti. Lisäksi TH Tarmatic valmistaa putkistotyökaluja, jotka mahdollistavat uudenlaisia työskentelymenetelmiä asennusten helpottamiseksi. Yritykselle on kertynyt kokemusta erityisesti putkiasennuksesta puu- ja paperiteollisuuden sekä konepajateollisuuden osalta.

Jo ennen yhteistyötä Export Makerin kanssa TH Tarmaticilla oli kokemusta kansainvälisistä markkinoista. TH Tarmatic on esimerkiksi jo pitkään tehnyt putki- ja asennusliiketoimintaa Norjassa

sekä Ruotsissa. Nyt ajatuksena oli kuitenin tutkia, voisiko Tarmaticin putkitaivutinta lähteä viemään Ruotsin ja Norjan markkinoille.

TH Tarmatic Oy:n toimitusjohtaja Juha Huhtala tähdentää, että ulkopuolista apua tarvittiin erityisesti toteuttamaan markkinatutkimus Pohjoismaihin.

– Halusimme selvittää maiden markkinarakenteen ja -koon, paikalliset jälleenmyyjät sekä markkinoiden kilpailutilanteen, sanoo Huhtala.

Markkina-analyysin kautta uusia yhteistyöratkaisuja

Export Maker suoritti TH Tarmaticille kokonaisvaltaisen markkinatutkimuksen Ruotsin ja Norjan markkinoista. Näin yritykselle hahmottui kokonaiskuva markkinoista ja maiden myyntiverkostoista. Projektin edetessä Export Maker kontaktoi mahdollisia jälleenmyyjiä, sekä oli TH Tarmaticin tukena prosessin eri vaiheissa. Tällä hetkellä näyttää sille, että Ruotsin putkentaivutinmarkkinat ovat Norjan markkinoita otollisemmat. Ruotsissa TH Tarmatic aloitti yhteistyön muun muassa Hydromachinen kanssa. Tätä kautta TH Tarmaticin on mahdollista hyödyntää Hydroscand -konsernia, joka tarjoaa Pohjoismaiden laajimman valikoiman letkuja ja liittimiä hydrauliikan sekä teollisuuden aloille. Norjassa neuvottelut ovat yhä käynnissä.

TH Tarmatic valitsi yhteistyökumppanikseen nimenomaan Export Makerin, koska aiemmat yhteistyökokemukset ovat osoittaneet Export Makerin luotettavaksi toimijaksi.

– Export Maker tarjosi hyvää palvelua kohtuulliseen hintaan, toteaa Huhtala.

-Kaiken kaikkiaan olen Export Makerin palveluun erittäin tyytyväinen. Henkilökunnan kanssa asiointi oli helppoa eikä kommunikoinnissa tullut mitään katkoksia. Suosittelen Export Makerin tukipalveluita ehdottomasti kaikille vientitoimintaa harkitseville yrityksille.


Linkki TH Tarmaticin verkkosivuille.

Kansikuva: Photo by tian kuan on Unsplash

Jaa juttu

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Tilaa uutiskirjeemme

ja saat jatkossa vinkkejä ja etuja suoraan sähköpostiisi

Luitko jo nämä?

Referenssit

Asiakastarina: Medanets Oy – markkinatutkimus Benelux-maihin

Medanets Oy on vuonna 2004 perustettu terveydenhuollon mobiiliratkaisuiden ammattilainen. Yritys tuottaa palveluita hoitohenkilökunnan käyttöön, ja toimii aktiivisesti Suomessa ja Ruotsissa, tavoitellen kasvua myös muualta Euroopasta. Yritys

Referenssit

Asiakastarina: Vuomet Oy – uusia asiakkaita idästä

Vuomet Oy on Keski-Suomessa Petäjävedellä sijaitseva, vuonna 2000 perustettu konepaja, joka on erikoistunut korkealaatuisten tienhoitolaitteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Vuomet Oy myy omalla VUOMET -tuotemerkillään mm.

Haluatko kasvattaa yrityksesi vientiä?

Ota yhteyttä ja tehdään toiveistasi totta yhdessä.

Close Menu

Ollaan kuulolla!

Täytä yhteystietosi, ja olemme yhteydessä mahdollisimman pian.