fbpx

Ajankohtaista

East Consulting Oy yhteistyöhön Zanjanin kauppakamarin ja Iran Energy Conservation Societyn kanssa

Zanjanin kauppakamari Iran Energy Conservation Society

East Consulting Oy:n ja Zanjanin kauppakamari (ZCCIMA) ovat allekirjoittaneet runkosopimuksen yhteistyön aloittamiseksi. Sovitun kumppanuuden myötä East Consulting toimii Zanjanin kauppakamarin virallisena Suomi- ja Eurooppa-kumppanina ja auttaa erityisesti omilla markkina-alueillaan kauppakamaria uusasiakashankinnassa ja tarjoaa samalla laaja-alaisen verkostonsa kauppakamarin käyttöön.

– Tämä on meille uskomaton kunnianosoitus. Kaiken lisäksi ZCCIMA halusi itse meidät heidän kumppanikseen, eli yhteistyö ei ole lähtenyt liikkeelle meidän aloitteesta. Heidän mielestään Iranin osaamisemme ja työmme markkinoilla on ollut vakuuttavaa, ja tämä on vahvasti vaikuttanut sopimuksen taustaan, totesi East Consulting Oy:n toimitusjohtaja Jonne Pöyhtäri.

– Yhteistyö toimii molempiin suuntiin, eli mikäli ZCCIMA tarvitsee projekteihinsa kumppania, pyytävät he apua meiltä, ja taas jos suomalainen yritys haluaa omalla ratkaisullaan Iranin markkinalle, voimme kumppanuuden kautta esitellä tämän suoraan päättäjäpöytiin.

Zanjanin kauppakamari Iran Energy Conservation Society

ZCCIMA Zanjanin kauppakamari ja East Consulting Oy

Zanjanin kauppakamari on erikoistunut erityisesti kaivosalalla ja maataloudessa, ja suomalaisia teknologioita tarvitaankin erityisesti näillä toimialoilla.

East Consulting on sopinut samankaltaisen sopimuksen myös Iranin keskuskauppakamarin alla toimivan Iran Energy Conservation Society:n kanssa. IECS toimii erilaisten energiasektorin hankkeiden (waste-to-energy ym. uusiutuvan energian hankkeet) parissa.

– On hienoa, että vastaavat merkittävät iranilaiset organisaatiot näkevät meidät luotettavana yhteistyökumppanina. Autamme IECS:ää Suomeen ja muualle Eurooppaan suuntautuvissa projekteissa, toteaa Pöyhtäri.

 

Petri Sagulin

Kommentoi 0

Jätä kommentti