Yritys

Yritys

Export Maker Oy on suomalainen kansainvälisen liiketoiminnan kumppani, joka tarjoaa asiakkailleen käytännönläheisiä palveluita erilaisissa kansainvälisen liiketoiminnan kartoittamiseen, käynnistämiseen ja kehittämiseen liittyvissä tilanteissa. Erityismarkkina-alueina ovat Itä-Eurooppa ja Venäjä, Pohjoismaat, Lähi-itä, Keski- ja Etelä-Eurooppa ja Kiina.

Yrityksemme henkilökunta koostuu ulkomailla asuneista sekä kansainvälistä liiketoimintaa johtaneista ammattilaisista. Henkilökuntamme erilaiset taustat, osaamisalueet ja verkostot mahdollistavat asiakkaidemme tukemisen lähes kaikissa liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä tilanteissa haastavissakin liiketoimintaympäristöissä. Olemme olleet henkilökohtaisesti mukana perustamassa ja rakentamassa uusia yrityksiä sekä liiketoimintoja, kehittämässä jo toiminnassa olevia yrityksiä sekä ratkaisemassa lukemattomia määriä erilaisia liiketoiminnan haasteita kansainvälisillä markkinoilla.

Yritys on saanut alkunsa ajatuksesta, että haluamme vahvalla kokemuksellamme ja konkreettisilla teoilla auttaa kasvuhaluisia yrityksiä menestymään kansainvälisillä markkinoilla välttäen turhat karikot matkan varrella.

Tärkein tavoitteemme onkin olla asiakkaallemme sitoutunut kumppani – OSA YRITYKSEN TIIMIÄ – joka tarjoaa tukevan selkänojan kansainvälistymiseen, kulkee yrityksen rinnalla yli erilaisten kansainväliseen liiketoimintaan liittyvien haasteiden sekä auttaa konkreettisille teoilla tulokselliseen liiketoimintaan.

Export Maker toimii Business Finlandin virallisena yhteistyökumppanina Venäjällä.
Toimimme yhteistyössä Finnpartnershipin kanssa ja olemme aktiivisesti mukana myös Kasvu Openissa – Suomen suurimmassa kasvuyritysten sparrauskilpailussa. Olemme saaneet myös Luotettava Kumppani -tunnustuksen, eli hoidamme asiamme avoimesti ja yrityksemme lakisääteiset velvoitteet ovat ajantasalla.

 

East Consulting Oy on suomalainen kansainvälisen liiketoiminnan kumppaniEast Consulting Oy on suomalainen kansainvälisen liiketoiminnan kumppani

uusyrityskeskus_inspecta3